"In juni 2014 heb ik Jan de Jong benaderd voor het voeren van mijn financiële en loonadministratie. Inmiddels heb ik Jan leren kennen als een betrokken, deskundig en alert financieel specialist die goed weet mee te denken. Betrokken is en bovenal uiterst integer te werk gaat.
Om die reden adviseert Jan mij nu ook in de privésfeer met fiscale kwesties en beleggingsvraagstukken. Daarnaast treedt Jan ook op als financieel gevolmachtigde voor een hoogbejaard lid van de familie en behartigt naar volle tevredenheid ook haar financiële zaken.
Ik ben bijzonder tevreden over zijn werkwijze en kan Jan met een gerust hart aanbevelen."

Gerhard Bruggink
Bruggink Communicatie Support

 

"In november 2012 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Ponypension Gerda en natuurlijk denkend; de administratie? Och dat kan ik zelf wel. Nou na 2 jaar kan ik beamen dat dit niet meevalt. Dus op zoek naar een goede administrateur en die heb ik gevonden. Namelijk Jan de Jong uit Lemmer. Hij heeft mijn hele boekhouding weer in het gareel gebracht, doet mijn BTW-aangifte en de aangifte inkomstenbelasting. Hij heeft veel geduld en geeft goed uitleg. Hij zit mij ook echt aan te sporen, om dingen op tijd aan te leveren en bij te houden. Ik ben daar veel te laks in, maar nu met Jan als mijn administrateur, heb ik weer overzicht in mijn administratie en weet ik hoe mijn bedrijf draait."

Gerda Stad-Brantsma
Ponypension Gerda

 

"Ik ben al een aantal jaren op zoek naar een passende oplossing voor de administratie van mijn BV's. Het vinden van de juiste mix tussen persoonlijke behandeling, kleinschalig en laagdrempelig en toch professioneel, accuraat en snel is me niet meegevallen. Sinds begin dit jaar heb de gehele administratie van mijn beide bedrijven overgebracht naar Jan de Jong en dat is me erg goed bevallen. Het contact is erg goed, Jan is persoonlijk en attent een fijn persoon om mee samen te werken. De loonadministratie loopt goed en jaarrekeningen zijn in recordtempo opgemaakt. Ik ben erg tevreden en zie uit naar de verdere samenwerking."

Carst Lindeboom
Limes Holding BV

 

"Per toeval hebben wij in 2014 Jan de Jong leren kennen die ons vroeg wie onze accountant was. Ook toevallig dachten wij op dat moment na over een ander bedrijf om onze belastingaangifte te doen en de boekhouding te regelen. Jan deed ons een goed voorstel. Wij zijn erg blij dat wij hem zijn tegengekomen. Jan is duidelijk, precies en ook geïnteresseerd in ons bedrijf zodat hij weet wat er speelt. Geen moeilijke verhalen en uitleg maar helderheid voor een correcte prijs. Contrôle over de boekhouding en een persoonlijke touch! Wij hopen nog vele jaren met hem samen te werken! 08-02-2017"

Albert-Jan Kok
Jachtmakelaardij Het Wakend Oog Woudsend